No distance is too great for WorkBox, as our team proved travelling to in Devon to complete essential refurbishment work for our valued client, Aston Manor. The cider maker tasked us with revamping their offices in Tiverton, from top to bottom, including floors and ceiling.

Phase 1 of the programme included the refurbishment of their ground floor premises encompassing new partitioning to create a canteen, meeting room, reception, and comms room. New ceilings and LED lighting, kitchenette, DDA shower and toilets as well as new furniture were also part of the required specification and design.

The redesign and space planning for the project was carried out by WorkBox entirely. Aston Manor staff were relocated within the building during the works and moved back into their new premises in December 2017.

Due to the age of the building there was a significant presence of asbestos which had to be removed prior to the start of works. Once removed safely, the project resumed and was recently successfully completed. Phase 2 of the programme which will include the refurbishment of the 1st floor will commence later this year.