Executive boxes in the Brian Clough Stand were the latest areas at the City Ground to get the WorkBox treatment.

Nottingham Forest FC tasked us with a quick turnaround project to adapt and showcase two of the top-end boxes. The work was carried out during the recent international football break, with a short deadline of three weeks.

The project involved altering two executive boxes to make one larger room to accommodate 16 to 18 fans. We also reduced two entrance doors to one DDA compliant doorway, removed a raised floor making the new box level with the lounge area, removed a dividing partitioning and glass wall, new suspended ceiling and LED lights, as well as carrying out full re-decoration and artificial grass flooring.

The programme was completed to the club’s high standards and in time for the home game against Sheffield Wednesday on September 19th.