Who?

Schneider Electric

What?

Fit out and refurbishment including interior design, project management, office partitioning, lighting, furniture and flooring.

Where?

Chippenham, Wiltshire

When?

12 week programme Spring 2017

Cost?

Over £500K

 

“We are always pleased with the ideas Stuart and his team put forward and the solutions they offer to Schneider Electric.”

Case Study

Relocating staff within the existing build marked the start of the latest project for our esteemed client Schneider Electric. Phase One of the refurbishment works saw 50 staff moved to new offices whilst the renovations were carried out with minimal disruption. Our team also supplied full data and power, including telephones and comms support in their temporary new home.

The 12-week programme in Chippenham saw the installation of staff breakout areas, as well as four huddle rooms and a new reception area with a bespoke front desk. Our crew fully delivered the project from start to finish. We installed 60 new workstations, a large bistro/kitchenette, four huddle rooms for one-to-one meetings as well as built a new reception area with bespoke front desk. Other new additions included new toilet facilities, meeting rooms, a contemporary new board room to the reception area, a training room and a new comms room. Our team installed new partitioning while adapting the existing, designed and installed a new air conditioning and ventilation system to support the open plan and meeting rooms/office, new flooring, suspending ceilings and new LED lighting after removal of all existing fittings.

Phase Two of the project in Wiltshire will see the refurbishment of the existing mezzanine floor as well as alterations to the production office and warehouse. It will also include the creation of a new toilet block for both male, female as well as a DDA facility. The programme will include a new recreation area for the staff incorporating table football and pool tables with the addition of soft seating for staff to relax and have fun all positioned on new astro turf flooring.

Trevor Mitchell-Harris, Schneider Electric’s senior real estate project manager, said: “WorkBox delivered the Chippenham refurbishment project on time and within budget. We are always pleased with the ideas Stuart and his team put forward and the solutions they offer to Schneider Electric. His team are highly professional and they always deliver great results, we are pleased to use them time and time again and would highly recommend their services.”

WorkBox director, Stuart Thacker, said: “We are extremely proud and excited to be delivering this project for our long-standing client’s Schneider Electric. The new space will allow the staff at Chippenham as well as visitors to work rest and play! Utilising modern designs for both the refurbishment build and new furniture we have provided a dynamic and effective workspace to suit the client’s business needs now and in the future.”

“Utilising modern designs for both the refurbishment build and new furniture we have provided a dynamic and effective workspace to suit the client’s business needs now and in the future.”